ЪГЛОВ ДИВАН ISLA

1 850,00 лв

РАЗМЕРИ- ДЪЛЖИНА: 316см.

ДЪЛБОЧИНА:185см.

ВИСОЧИНА С И БЕЗ ВЪЗГЛАВИНИЦИ: 92/70см.

ЦВЯТ: СИВ

МАТЕРИАЛ: ЧАМ, ПДЧ, ДУНАПРЕН, СИЛИКОНОВА ВАТА, 3 ГОЛЕМИ, 3 МАЛКИ И 2 ДЕКОРАТИВНИ  ВЪЗГЛАВНИЦИ, 8 МЕТАЛНИ КРАКА+ 2 СРЕДНИ.

КГ: 111,25

БРОЙ ПАКЕТИ: 2

Повече детайли

  • ЛЯВ ЪГЪЛ
  • ДЕСЕН ЪГЪЛ

В наличност

купи на изплащане
на 11 вноски по 193.34 лв.

ДИВАНЪТ МОЖЕ ДА БЪДЕ С ЛЯВА ИЛИ ДЯСНА ОРИЕНТАЦИЯ.

А КАК ДА РАЗБЕРЕТЕ ОТ КАКЪВ ДИВАН ИМАТЕ НУЖДА ? ЛЯВ ИЛИ ДЕСЕН?

ЗАСТАНЕТЕ С ЛИЦЕ КЪМ ДИВАНА-  КОЯТО РЪКА СОЧИ КЪСАТА СТРАНА ( ЛЕЖАНКАТА) , ТАКЪВ ДИВАН ВИ ТРЯБВА. 

КАК ДА ПОРЪЧАМ:ИЗБЕРЕТЕ КОЛИЧЕСТВОТО, КОЕТО ЖЕЛАЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ.  КЛИКНЕТЕ НА БУТОНА "ДОБАВИ В КОШНИЦАТА".  ЖЕЛАНИЯ ОТ ВАС ПРОДУКТ Е ВЕЧЕ В КОШНИЦАТА ,КЛИКНЕТЕ НА КОШНИЦАТА, КЪДЕТО ЩЕ ВИДИТЕ ВАШАТА ПОРЪЧКА . АКО ИСКАТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ НАШИЯ САЙТ, КЛИКНЕТЕ НА БУТОНА "ПРОДЪЛЖИ ПАЗАРУВАНЕТО" , ТАКА КЪМ ПРОДУКТА,  КОЙТО ВЕЧЕ СТЕ ИЗБРАЛИ,  МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ ОЩЕ.  В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ ЖЕЛАЕТЕ ДА ПАЗАРУВАТЕ ОЩЕ ПРОДУКТИ - КЛИКНЕТЕ НА БУТОНА "КУПИ".  ИМАТЕ ДВА ВАРИАНТА:  ДА СИ РЕГИСТРИРАТЕ ПРОФИЛ В НАШИЯ САЙТ ИЛИ ДА НАПРАВИТЕ ПОКУПКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ. ПОКУПКАТА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ СТАВА  КАТО КЛИКНЕТЕ НА БУТОНА "ПЛАТЕТЕ КАТО ГОСТ",  ПОПЪЛНЕТЕ ВАШИТЕ ДАННИ,  ИЗБЕРЕТЕ НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ И  ЗАВЪРШЕТЕ ВАШАТА ПОРЪЧКА !

ВАЖНО :АКО ЖЕЛАЕТЕ МОЖЕ ДА ИЗБЕРЕТЕ И ВАРИАНТ "НА ИЗПЛАЩАНЕ С ТБИ БАНК" КАТО КЛИКНЕТЕ НА БУТОНА "КУПИ С ТБИ" 

ПРЕДСТАВЯНЕ: МОДЕЛ "ISLA" СЕ ОТЛИЧАВА С ВПЕЧАТЛЯВАЩ ДИЗАЙН И НЕВЕРОЯТЕН КОМФОРТ, ДАМАСКАТА МУ  "ЕДРО КАДИФЕ" Е С  ВИСОКО КАЧЕСТВО,  ВНАСЯ СТИЛ И УНИКАЛНОСТ  ВЪВ ВАШИЯ ДОМ . ИЗБЕРЕТЕ ДИВАН "ISLA" И ТОЙ ЩЕ ВИ НАКАРА ДА СЕ ПОЧУВСТВАТЕ СПЕЦИАЛНИ !

В следната категория има още 30 продукта: