Промоции

Цветови тенденции за освежаване на интериора

Цветови тенденции за освежаване на интериора

Когато става въпрос за интериорен дизайн, цветовете са от ключово значение за създаването на топла и привлекателна атмосфера във всеки дом. Тъй като тенденциите идват и си отиват, цветът на стените и обзавеждането може да има решаващо значение за подчертаване на вашия стил. Независимо дали търсите фино обновяване или по-драстична промяна, правилните цветове могат да вдъхнат живот на дома ви и да го накарат да изглежда по съвсем нов начин, дори и с минимални промени. Затова разгледайте цветовите тенденции за 2023 г. и дайте на дома си интериорното освежаване, което заслужава. 

Наситено червено 

Един от най-актуалните цветове за 2023 година е наситено червеното - привличащ вниманието нюанс, който предизвиква емоции и сила. От пребоядисването на стените, до аксесоарите и по-малки мебели, осветление и детайли - червеното е идеалният цвят, с който да направите изявление в интериорния дизайн тази година. Той не само придава енергия и динамика на помещението, но този ярък цвят има и силата да преобрази пространството и му вдъхне жизненост. С правилния баланс на елементите на интериорния дизайн наситеното червено може да се превърне в акцента на вашия дом през тази година. 

Тъй като този цвят е много силен и завладяващ трябва да обмислите предварително каква точно е вашата цел – дали бихте искали цялостно да преобразите жилищното пространство или просто бихте добавили детайли. 

Вива маджента или цветът на 2023 година 

Тазгодишните тенденции в цветовете са свързани с внасянето на енергия в домовете ни. Изборът на Pantone на Viva Magenta за цвят на 2023 г. отразява този фокус върху създаването на ярка и жизнена атмосфера. Този червен нюанс с лек намек за лилаво-розов оттенък, който излъчва смелост, живот и надежда. Различните нюанси на розовото правят голямо възраждане тази година - от по-меките пастелни тонове, до по-наситените фуксия и маджента. Тези уникални нюанси ще добавят акцент и темпераментна визия към всяко жилищно пространство. 

Розов 

Забелязва се възраждане на различните нюанси на розовото. Тези цветове могат лесно да се използват за създаване на привличащи вниманието дизайни и за енергизиране на пространството. С толкова много вълнуващи възможности не е чудно защо нюансите на розовото се завръщат с голяма сила. 

Защо да не обновите своята спалня? Тапицирано легло SUNDAY ще внесе във вашата спалня доза романтика и нежност. Розовото лесно се комбинира с бяло, сиво, кремаво и пастелни тонове. „Украсете“ спалнята с декоративни възглавнички, нови пердета и килим. По този начин помещението ще стане неразпознаваемо. 

Синьо 

2023 г. ще бъде година на смели дизайнерски решения, а синьото е водещо. От небесно синьо, до кобалт - различните нюанси правят силно впечатление в цветовите тенденции. Червеното и синьото са контрастни цветове, както по отношение на мястото, на което се намират на цветното колело, така и по отношение на начина, по който ни въздействат. Червеното възбужда емоциите, докато синьото има успокояващ ефект. Тези допълващи се цветове са чудесен избор за промяна на интериора, така че не се колебайте да декорирате с тях и да ги комбинирате. Позволете на контрастните цветове да внесат живот в дома ви. Комбинирайте смело декоративни елементи – картини, вази, възглавници, килими, пердета. 

Оранжево 

Внесете интензивност в дома си с оранжево. Този ярък нюанс е основна тенденция за тази година, а за да направите истинско впечатление, помислете за съчетаването му с розово. Независимо дали става дума за смела акцентна стена или за фино докосване на цвета в детайлите, оранжевото и розовото заедно могат да създадат ярка и весела атмосфера, която със сигурност ще оживи всяко пространство. 

Ако не желаете да предприемате цялостен ремонт, то винаги може да изберете декоративни елементи, които да добавите в дома си. Може да избирате между различните нюанси на цвета, като може да комбинирате и помежду им. 

Сигнално зелено 

Сигнално зеленото е ярък, привличащ вниманието цвят, който започва да навлиза в тенденциите за интериорен дизайн през 2023 г. Този нюанс на зеленото се асоциира с живота и здравето, което го прави идеален избор за внасяне на топлина и жизненост в жилището ви. Перфектен е за добавяне на нотка драматизъм към всяка среда, като наситената му тоналност го прави забележителен във всяка стая. Прегърнете силата на този цвят през 2023 г. и наблюдавайте как той вдъхва нов живот на вашия дом. 

Зеленото допълва естествения интериор, като същевременно добавя цвят. Цвят, който е невероятно красив в комбинация с по-тъмните видове дърво. Но също така работи добре с други естествени материали като бамбук и лен. Фотьойл GALENNA е чудесно допълнение към интериор, в който преобладават неутралните и земни тонове. 

В Napredak се стараем да предложим на нашите клиенти разнообразие от различни елементи, цветове, стилове и дизайни. Смята се, че промяната на интериора може да донесе положителни емоции и промяна в цялостното състояние на духа. А защо да не се заемете още днес с освежаването на домашното огнище? Разгледайте нашите актуални предложения и смело изберете вашите любимци.   

Напиши отговор

* Име:
* E-mail: (Не публикуван)
   Уебсайт: (Връзка към сайта http://)
* Коментар:
Въведете кода