Промоции

5 идеи за коледни подаръци за дома

5 идеи за коледни подаръци за дома

Коледа наближава и е време да започнем да мислим какво да подарим. Сезонът на коледните подаръци винаги е стресиращ. Стараем се да измислим подаръци, които са подходящи за човека, на когото искаме да ги подарим. Винаги избираме конкретни предмети, които да подарим, красиви и специални за всеки, със сигурност не взети на случаен принцип или като компромисен вариант. 

Накратко, никой не обича скучните подаръци, както да ги подарява, така и да ги получава. В тази публикация подбрахме за вас няколко оригинални и полезни идеи за тези, които обичат да правят подаръци за дома на семейството или приятелите си. В тази статия ще ви дадем 5 предложения, с които да зарадвате близките си хора за коледните празници. 

За какво да помислите преди да направите списъка с коледни подаръци? 

Вслушайте се в получателя 

Слушайте какво ви казва получателят на подаръка, може би неволно ще ви каже какво харесва или какво мрази. Слушайте. Не питайте. Ако попитате какъв подарък иска, цялата магия на този специален момент се губи. 

Попитайте приятели и семейство 

Попитайте приятели и роднини на получателя дали имат някакви предложения за вас. Често получателят се доверява „небрежно“ и така голяма част от работата вече ще е свършена. След това ще трябва само да се погрижите да персонализирате подаръка, като използвате малко въображение. 

Бюджет 

Ако решите да купите подаръка, колко искате/можете да отделите? Има голяма разлика във вида на подаръка между 20 лева и 200 лева, като винаги ви напомняме, че няма правило, според което колкото повече харчите, толкова по-красив и оценен ще бъде подаръкът. Всъщност, както споменахме по-горе,  по-добре подаръци, при които хората „влагат себе си“ в направата или персонализирането им. 

Лампа според вкуса на вашите близки 

Поставена на рафт или окачена на стената, тя веднага придава специален (и личен) щрих на дома. Тук може да разнообразите с различни модели лампи като статични подови лампи, настолна лампа. Може да подберете опция на настолна лампа торс, навяваща на класическа артистична скулптура. Или пък на шапка за настолна лампа с растения или жерави. Настолната лампа всъщност е чудесна опция за почитателите на вечерното четене. А защо не комбинирате с книга от любимия жанр? 

За топли и уютни вечери 

Зимата е свързвана с домашния уют, топлина, гледане на филми на дивана или четене на книга. А какво напомня повече за домашен уют от одеялото? То ще демонстрира вашата загриженост към този, на когото го подарявате, а и ще влезе в употреба веднага, след като вашият близък отвори подаръчната опаковка. Изберете одеяло в неутрални цветове и класическа шарка, за да може да се съобразите с интериора на дома на близките ви и да подпомогнете за постигането на завършена и хармонична визия. 

Ароматни свещи 

Ароматните свещи са страхотен подарък за всеки, който обича да се наслаждава на приятния аромат у дома. Определено внасят уют, романтика и подобряват домашната атмосфера. Важно е да оцените стила на къщата, за да купите свещта, която има тонове, които съответстват на наличните цветове. Ако, от друга страна, не познавате къщата, изберете неутрални цветове! Няма да сгрешите. Ако искате специални свещи, предлагаме ви да потърсите тези, създадени от соев восък с етерични масла и естествени аромати. 

Свещите са онези аксесоари за обзавеждане, които се използват за допълнително разкрасяване и украса на къщата. Ако са ароматизирани свещи, те също имат функцията да разпространяват приятен аромат. 

Подаряването на свещ е проста мисъл, която изразява нашата привързаност към роднини или приятели. Когато купувате такъв подарък, помислете за човека или характеристиките на къщата, на които ще го подарите. 

Вази 

Вазата е един от класическите примери за подарък за любителите на дома. Тя е аксесоар, който ще намери място във всеки дом, на малката масичка за кафе, на скрина, в бюфета. Това е подарък за хората, ценящи домашния уют, класическата красота, вкуса за естетика, който носят вътре в себе си. Вазата никога не е излишна, а и сме почти убедени, че повечето ви близки, получавайки цветя, нямат ваза, в която да ги поставят. Това е един сигурен ход, който определено ще направи впечатление на домакините. А ако искате да внесете свежест в дома, закупете и един красив букет, който да бъде аранжиран след отварянето на подаръка. 

Коледни подаръци за дома - направи си сам проекти 

Ако тази година сте решили да удивите любимите си хора с нещо наистина специално за дома им, можете да се въоръжите с търпение и добро желание и да създадете хубави ръчно изработени подаръци. 

Ако плетенето е вашата страст, защо не направите например меко одеяло, което да държите на дивана? Ще бъде много мила мисъл както за баба, така и за приятел. 

Изцяло ръчно изработени сапуни и ароматизирани свещи са друга изключително полезна идея - просто разгледайте в интернет за уроци и сте готови, или по-скоро подаръкът  е готов. 

Направете интересни рамки, декорирани буркани, в които да поставите бисквити или подправки и много други. Разбира се, за читателите ни, които не са особено сръчни и творчески насочени, винаги е решение да заложат на готов вариант на картини, рамки или албуми 

В Napredak ще откриете разнообразие от артикули, подходящи за всеки дом. Свещи, картини, рамки, часовници и украшения са само част от вълнуващия онлайн магазин, който ви съветваме да разгледате още сега, тъй като много бързо може да ви дойде наум какво да подарите на вашите приятели и семейството ви.  

Напиши отговор

* Име:
* E-mail: (Не публикуван)
   Уебсайт: (Връзка към сайта http://)
* Коментар:
Въведете кода