Промоции

5 свежи идеи за Вашия двор

5 свежи идеи за Вашия двор

Разполагате с дворно пространство, но все още не сте успели да му се насладите максимално?  Има много различни варианти, за да направите пространството навън много приятно, уютно и подходящо за летните дни и вечери. В тази статия ще се запознаете с 5 страхотни идеи, с които може лесно да преобразите двора ви. Вижте кои са те:

 

Цветни и стилни декорации за двора

Първото ни предложение за вашето дворно решение е да се спрете на нестандартни вази, в които да поставите живи или изкуствени растения. Това ще предостави уют на пространството навън и ще може да ги съчетаете с повечето цветове, на които сте се спрели за градинските мебели.

 

Заложете на широките вази, които може да ползвате дори за кашпа, както и на тези с тънко “гърло”, които са подходящи за букет цветя или изкуствени за цялата година.

 

Подготовка за хладните вечери

Вторият ни съвет е да използвате категорията в сайта за декорации или по-точно “Декоративни възглавници и одеяла”. Именно там ви очакват страхотни решения за по-хладните вечери, които може да поставите във вашия двор.

 

Ако разполагате с беседка, люлка, която обичате да споделяте със семейството, или постройка, в която стоите всяка вечер, е добре да се сдобиете с нови възглавнички и одеяла. През по-хладното време може да се загърнете с топло одеяло и вечерта ви да продължи спокойно, без дори да се налага да се качвате до къщата.

 

Пикник на двора?

В по-натоварените работни дни със сигурност си представяте как си почивате на двора, хапвате нещо вкусно и се наслаждавате на игрите на кучетата, или пък децата. Затова ви препоръчваме още днес да си направите пикник, за който ще ви трябват само няколко малки приготовления.

 

Заложете на светлинки на батерии, които може да поставите на самото одеяло. Ще си предоставите уютна обстановка, в която ще искате да бъдете много по-често от преди. Не забравяйте да си вземете меки възглавници, за да може накрая на вечерта да се наслаждавате легнали на звездите. Хапването е още една задължителна част от пикника, така че пригответе барбекю или пък други вкусни ястия.

 

Романтика на двора

За романтика на двора може да приемете и предната точка, но тук имаме още няколко малки допълнения. Предлагаме ви да постелите новото ви одеяло и да сложите декоративните възглавнички, но тук вместо светлини, сложете истински свещи. В сайта има множество различни решения, които ще ви помогнат да споделите едно романтично преживяване с любимия човек.

 

Още страхотни предложения за вашия двор

На двора ви може да поставите много различни, стилни и интересни декорации. Част от тях може да бъдат много полезни, а другата да бъдат само с декоративна цел.

Не забравяйте за подноса за хранене, който със сигурност ще бъде един от най-използваните предмети за двора, когато искате да зарадвате всички с освежаващи напитки или храна. Различните статуетки на животни може да се окажат идеално решение за всички вас, които предпочитате изящните декорации.

 

Декорацията на двора ще му придаде повече подреденост, повече уют и ще може да бъде много по-използваем. Заложете на 5-те ни свежи идеи в Мебели Напредък, с които ще си предоставите много летни вечери прекарани с любимите хора. В нашия онлайн магазин може да откриете още страхотни предложения за вашия стилен дом!

 

 

 

Напиши отговор

* Име:
* E-mail: (Не публикуван)
   Уебсайт: (Връзка към сайта http://)
* Коментар:
Въведете кода