Промоции

Как да създадем удобен офис кът у дома?

Как да създадем удобен офис кът у дома?

В последните две години, работата от вкъщи се превърна в част от ежедневието на много от служителите в различни сектори. Преместването от офиса на дивана в хола е значителна промяна, която може да окаже негативно влияние върху продуктивността ви и представянето ви на работа. Един от сигурните начини да работите спокойно от вкъщи е да създадете удобен офис кът.

Ако се чудите как да създаде функционално работно място, което да се впише безпроблемно в интериора на дома ви, ето няколко изпитани съвети, които ще ви помогнат да се справите успешно:

Изберете внимателно разположението на вашия домашен офис

Нека бъдем честни, повечето хора нямат възможност да отделят цяла стая, която да превърнат в хоум офис. Ако и вашият случай е такъв, важно е да изберете място, което ще ви позволи максимално да се изолирате от разсейванията вкъщи. Имате нужда от тихо и спокойно място, за да се съсредоточите максимално. Чудесно е, ако имате достъп до пряка слънчева светлина през деня.

Какво ви трябва за вашия офис кът?

На първо място, ще имате нужда от някои основни мебели - бюро и офис стол. Комфортно би било, ако изберете бюро с няколко шкафчета за съхранение. Ако не разполагате с много пространство, бихте могли да вземете и малка маса, с подходяща височина, която да използвате и за обзавеждането на дома ви.

Помислете и къде ще стоите. Ако сте преценили, че не искате да инвестирате в покупката на офис стол,  бихте могли да го замените с  трапезен стол или пък  кресло. Тъй като вероятно ще прекарате доста време в седнала позиция, убедете се, че столът или креслото са ви удобни.

Ако имате нужда от допълнително място за организация на вещите ви, купуването на висок шкаф с няколко отделения е практичен избор. Ще може да подредите всичко на място и да си спестите хаоса и губенето на време в търсене на някоя вещ.

Друг вариант за организация, който взема доста по-малко място от шкафа, това са етажерките за стена. Лесно бихте могли да подредите нещата, от които най-често се нуждаете върху една такава, за да са ви винаги под ръка.

Създайте място, което ви мотивира

Комфортът трябва да бъде на първо място, но след като сте избрали основните мебели, които формират вашия работен кът, идва ред да помислите и за декорацията. Съветваме ви да не прекалявате, но е хубаво да присъстват някакви декоративни елементи. Това ще придаде по-завършен вид, а също и ще внесе личен почерк към вашия хоум офис. Може да добавите пухкави декоративни възглавнички или одеяло върху стола. Настолна лампа е добър вариант, ако ви се налага понякога да работите до късно или пък бюрото ви е далеч от прозореца.

Вдъхновяваща картина, снимка или мотивиращ надпис в рамка могат да ви помогнат да започвате работния ден с усмивка и мотивация да свършите всички задачи по най-добрия начин.

Ако ви предстои да обзаведете новото ви работно пространство, не пропускайте да разгледате онлайн каталога на Мебели Напредък. В него ще откриете стилни и качествени мебели и декорации на атрактивни цени! Всички налични артикули може лесно да поръчате онлайн с бърза доставка.

Напиши отговор

* Име:
* E-mail: (Не публикуван)
   Уебсайт: (Връзка към сайта http://)
* Коментар:
Въведете кода