Промоции

Съвети за модерна трапезария през 2021

Съвети за модерна трапезария през 2021

Да създадеш и обзаведеш жилището си по собствен вкус е едно най-личните изживявания и мечта на десетки.  Не всяко жилище е дом, но може да бъде превърнато  в такъв с малко старание, лично отношение и  идеи.

Трапезарията е едно така специално място  в дома, където можете да седнете на чаша кафе с приятел, да релаксирате с чай и хубава книга, да споделите бутилка вино с важен човек, да се смеете със семейство и изобщо място, създадено за споделяне на домашния уют.

Без значение дали трапезарията Ви е голямо, или малко помещение, можете да се превърнете в истински творци и да я направите уникална и да ѝ вдъхнете живот.

Днес ще Ви предложим няколко идеи за обзавеждане на трапезария спрямо тенденциите за 2021 година. Ето ги и тях:

 

  1. Необикновени и нестандартни цветови комбинации

Белите стени могат  да бъдат възприети  като  семпли и елегантни, но нека бъдем реалисти.  Ако желаете да създадете емоция и  да оставите впечатление, бялата боя не е най-добрият избор. Дайте воля на въображението  си  и  обмислете различни  цветови  комбинации и варианти. Ще се изненадате колко добре могат  да се съчетаят определени  цветове!

 

  1. Създайте акцент, който да резонира с Вашата личност

За да засилите още повече усещането, че това жилище е точно Вашият дом, можете да добавите елемент в трапезарията си, който да напомня за Вас и Вашите лични предпочитания. Оставете място  за малка маса за кафе и поставете върху нея рамка за снимки, нещо, изработено от  вас, скъп спомен или сувенир, който да ви кара да се усмихнете всеки път щом го зърнете.

 

  1. Комфортът винаги е на мода

Преди всичко домът  трябва да бъде уютен и комфортен както за жителите, така и за гостите. Избере трапезни маси  и  трапезни  столове, които  да бъдат достатъчно здрави, големи и устойчиви, че да могат  да се справят  с вечерите за настолни игри, събирания с приятели и празнични вечери.

 

  1. Не оставяйте стените голи.

Стените са като  пано, по което трябва да се твори. Ако сте избрали цветни тапети  с фигури за стените си, можете и да не добавяте допълнително украса, за да избегнете претрупване. Но ако те са едноцветни, изберете подходящ елемент. Можете да украсите допълнително с картина, макраме, декупаж или друг вид пано. Ръчният труд носи не само красота и  визия, но и енергия и сантименталност!

 

  1. Не пренебрегвайте светлината

Чудесно е ако имате големи прозорци и трапезарията Ви е с такова изложение, че да бъде добре осветена през деня! Ако пък сте сред голяма част от  хората и това не се отнася за Вашето жилище, е добре да помислите над осветлението. Препоръчително е трапезарията Ви да бъде добре осветена, затова обмислете кои  са най-тъмните и ключови места и ъгли в помещението и поставете осветителни  тела там.

 

  1. Вдъхнете живот чрез живот

Прекрасен начин да предадете жива енергия и разнообразие на трапезарията си е отглеждането  на живо същество. Това може да бъде някакво растение, пано от  жив мъх (т. нар. “Живи картини”) или аквариум с рибки или друго животно.  Така ще имате нещо живо, за което да полагате грижи и  да Ви радва. Преди да си вземете такова, преценете добре дали имате необходимоте време, ресурси и желание да полагате качествени и правилни грижи.

 

Това бяха нашите съвети  за това как да модернизирате трапезарията си. В нашите каталози можете да откриете десетки модерни мебели за трапезарията, включително в новата ни колекция. Уверете се сами!

 

Напиши отговор

* Име:
* E-mail: (Не публикуван)
   Уебсайт: (Връзка към сайта http://)
* Коментар:
Въведете кода