Промоции

  • КОМОД
    КОМОД EZRA

    КОМОД С 3 ЧЕКМЕДЖЕТА И 2 ВРАТИ...

    179,00 лв 299,00 лв
Холната маса трябва да бъде, както функционална, така и естетична. Може или да създава контраст, или да действа като общата свръзка в дизайна на хола ви. Има много неща, с които трябва да сте наясно, когато избирате подходящата холна маса за всекидневната. Затова ние от Napredak ще ви представим няколко трика как да изберете правилната холна маса за вашия дом.
Леглото е фокусната точка във всяка спалня, но вярваме, че има и още няколко елемента, които допълват цялостната визия, като едно от тях е именно нощното шкафче. То традиционно се използва, за да бъде спалнята ви по-подредена и организирана. Нощна лампа, книгата, която четете в момента, това често са наличните върху нощното шкафче предмети. С помощта на нощното шкафче всичко необходимо е на една ръка разстояние.
Може да се каже, че спалнята е едно от най-важните места в дома ви. Тя е онова райско място, което в края на дългия ден ви осигурява местенце, където да избягате от всичко, намиращо се навън и да се насладите на пълна почивка. Ето защо трябва да помислите внимателно за това как точно да оптимизирате и обзаведете пространството, осигуряващо почивка на тялото и ума ви.
Минимализмът е многозначителен термин, който обхваща много области от нашето познание, което в историята е влизало в контакт с архитектурата, дизайна, литературата, киното, музиката и много други сфери на изкуството. Все по-често обсъждана тема е и се внедрява успешно в интериорния дизайн, каквато тема е и днешната ни статия.

5 свежи идеи за Вашия двор

Написано от
Разполагате с дворно пространство, но все още не сте успели да му се насладите максимално? Има много различни варианти, за да направите пространството навън много приятно, уютно и подходящо за летните дни и вечери. В тази статия ще се запознаете с 5 страхотни идеи, с които може лесно да преобразите двора ви. Вижте кои са те
Showing 1 to 5 of 25 (1 Pages)