Промоции

Топлите летни дни вече се усещат, а това е добра новина на всички притежатели на тераса. Независимо дали разполагате с просторна или пък много компактна тераса, бихте могли да я преобразите, така че да се превърне във вашето любимо място за почивка.

Как да изберем подходящ диван за дома?

Написано от
Покупката на нов диван за хола е дългосрочна инвестиция за комфорта на цялото семейство, както и за изграждане на уютна атмосфера у дома.
Научете как да оптимизирате пространството, да създадете приятна атмосфера, да направите правилния избор, без да нарушавате бюджета ви, с нашите 5 идеи. Те със сигурност ще ви дадат посока и ще ви помогнат в мисия нов дом.

Бохо стил в обзавеждането

Написано от
Бохо стилът е една от горещите тенденции в интериора и определено има с какво да привлече вниманието. Той води началото от Франция през XIX в и по-конкретно е вдъхновен от начина на живот на парижките бохеми. Ако и вие искате да превърнете дома си в истинско бохемско царство, ето някои полезни и интересни идеи как може да го направите.
Новата година е време за промени. Ако една от целите, които сте си поставили за следващите 12 месеца е да обновите дома си и да го превърнете в едно още по-уютно кътче, в което цари стил и приятна атмосфера, то непременно трябва да се запознаете с актуалните тенденции и цветове в интериора през 2022.
Showing 1 to 5 of 20 (1 Pages)