Промоции

Когато става въпрос за интериорен дизайн, цветовете са от ключово значение за създаването на топла и привлекателна атмосфера във всеки дом. Тъй като тенденциите идват и си отиват, цветът на стените и обзавеждането може да има решаващо значение за подчертаване на вашия стил.

Модерно и практично антре в дома

Написано от
Домът е мястото, което трябва да ни носи естетическа удовлетвореност и уют. Ето защо сме ви подготвили няколко съвета как да обзаведете антрето, за да бъде то практично и модерно.

Тенденции в интериора за 2023

Написано от
Възможностите са безкрайни, когато става въпрос за трендовете в интериорния дизайн за 2023 година - от смели цветове и естествени елементи, до нови за времето ни материали и многофункционални мебели. В тази статия екипът на Napredak сме подбрали едни от ключовите тенденции за 2023.

5 идеи за коледни подаръци за дома

Написано от
В тази публикация подбрахме за вас няколко оригинални и полезни идеи за тези, които обичат да правят подаръци за дома на семейството или приятелите си. В тази статия ще ви дадем 5 предложения, с които да зарадвате близките си хора за коледните празници.
Холната маса трябва да бъде, както функционална, така и естетична. Може или да създава контраст, или да действа като общата свръзка в дизайна на хола ви. Има много неща, с които трябва да сте наясно, когато избирате подходящата холна маса за всекидневната. Затова ние от Napredak ще ви представим няколко трика как да изберете правилната холна маса за вашия дом.
Showing 1 to 5 of 29 (1 Pages)